Beoordelingen

April 2019 - Fam FS

  • Beschrijving
Leuk authentiek huis en goede buitenzitmogelijkheden.
We hebben genoten van de rust en vonden de letterlijk pikdonkere nachten fascinerend. Veel gewandeld in de omgeving en met de auto de Morvan verkend.

April 2019 - Fam DJH

  • Beschrijving
Rust, ruimte, MTB routes, lekker eten en super weer.
We vonden een uitstekend geoutilleerd huisje, lekker eten en prachtig weer! En speciaal het 'Circuits des trois evêchés' = wandel- en fietsroute [ook geschikt voor MTB] 16 km, gele route door Mhère, Gacogne en Vauclaix.

April 2019 - Fam DJ

  • Beschrijving
Heerlijke week!
We hebben een heerlijke week in jullie zeer complete prettige vakantiehuis in de Morvan doorgebracht. Het weer werkte ook nog mee dus wat wil men nog meer.... Het gastenboek is ingevuld dus we hopen dat de overige gasten ook nog iets aan de tips hebben.

Juli 2018 - Fam V

  • Beschrijving
Fijn terras en mooie tuin.
Rustige mooie omgeving, heel fijn om te fietsen. Mooie stadjes Avallon en Vezelay. Wij hebben ervan genoten!

Juni 2018 - Fam WV

  • Beschrijving
Fantastische omgeving.
Een heerlijk huis op een super plek. Wandelen, motorrijden, eten en drinken.

Juni 2018 - Fam CJ

  • Beschrijving
Vakantiecijfer: 8
Een heerlijk huisje! Alles was aanwezig en méér.
Tip; Misschien is het handig de coördinaten van het huis in de routebeschrijving te zetten.
{Dank voor de tip, dit hebben we inmiddels gedaan]

Mei 2018 - Fam ME

  • Beschrijving
Vakantiecijfer: 8
Een heerlijk compleet verblijf!
We hebben alles gevonden wat we zochten en het bleek bovendien een heerlijk compleet huisje [zelfs met David Attenborough natuurdocu's]. Prachtig glooiende heuvels en heerlijk eten.

September 2017 - Fam MvdL

  • Beschrijving
Prima naar onze zin gehad!
We hebben veel leuke dingen gedaan en mooie rondritjes gemaakt door de natuur,leuke dorpjes enz. Autun en Vezelay hebben indruk gemaakt. Ook Pierre Perthuis was heel mooi. Kasteel van Vauban was mooi, maar niet goedkoop. Musee Septenat, daar moet je eigenlijk ook geweest zijn als je hier op vakantie bent. Wat een mooie dingen en ook heel mooi opgezet. Het panorama bij de kerk van Lormes; ook heel mooi. We hebben het  prima naar ons zin gehad. Leuk huis met mooie originele elementen. Erg compleet, we hebben niets gemist van wat we nodig zouden moeten hebben. De houtkachel hebben we maar 1 avond gebruikt. Wat een zuinige kachel! Bedankt dat we in jullie huis mochten verblijven.

Augustus 2017 - Fam MB

  • Beschrijving
Vakantiecijfer : 9
Wat een fijn huisje! We voelden ons heel welkom en hebben een heerlijke tijd gehad. Tip voor een bezoek: Guedelon (kasteel dat op Middeleeuwse manier wordt gebouwd).

Juli 2017 - Fam CV

  • Beschrijving
Vakantiecijfer: 9
Meerdere malen naar Chapelle du Banquet hardgelopen. Leuk voor de hardlopers onder de gasten. Lekker gegeten bij Hotel du Nord in Brassy en bij Chez Leonie. Naar 2 grote meren geweest, leuk! Het mag gezegd worden dat het een heel mooi huis is en ook heel passend en leuk ingericht. Wij houden heel veel van die stijl. Voor een heerlijke rustvakantie ideaal. Voor ons was het heerlijk zo!