Beoordelingen

Aug 2021 - Fam vO

We komen graag terug!

Genoten van de rust en de mooie omgeving. Speciaal was de wandeling naar het kerkje met zonsondergang.

Juli 2021 - Fam MdG

Vakantiecijfer: 9

Super ligging, echt tot rust komen.

Juni 2021 - Fam EH

We hebben genoten!

Mooie wandelingen en leuke plekjes bezocht, de omgeving is echt prachtig. Genoten van de mooie zithoekjes in de tuin, de heerlijke bedden en lekkere douche. En niet te vergeten....de glurende koeien!

Juli 2020 - Fam LM

Mooie plek met prachtig uitzicht.
Een hele fijne vakantie waar we met plezier op terug kijken, de plek en het huis hebben hier zeker aan bijgedragen. Het gezelschap van de nieuwsgierige koeien, de fijne bedden én heerlijke douche.

Juli 2020 - Fam LF

Sehr hübsches Haus in wunderschöner Landschaft!
EInrichting ist gut. Haus mitten in der Natur in wunderschönem Garten mit einem umwerfenden Blick. Fernglas benutzen [ist anwesend] weil man vom Haus aus abends Wild beobachen kann.

Aug 2019 - Fam TB

Ein wunderbares, echtes Naturhäuschen.

Wir empfehlen ein Fernglas mitzubringen und am Abend die Tiere zu beobachten die aus dem Wald kommen. Geht wunderbar von der Terasse oder dem Garten aus. Wir haben Fuchs, Dachs, Wildschein, Reh, Milan, Storch, zahllose Eidechsen und wunderbare Schmetterlinge gesehen. [Opm. het Fernglas ofwel de verrekijker is aanwezig in het huis].

Juli 2019 - Fam LB

Knus huis met ruime tuin met de mogelijkheid om overal te kunnen zitten.

Fijne wandelingen gemaakt. Twee dagen een das gezien in het weiland grenzend aan de tuin en verderop [met de verrekijker] 2 scharrelende vossen.

Mei 2019 - Fam EO

Eventjes weg van de drukte.....volledig onthaasten!

Vezelay, Avallon allemaal het bezoeken waard maar wij genoten nog het meest van de nabije omgeving rond het huis. Heerlijk ontbijten in het ochtendzonnetje met zicht op de koeien.

April 2019 - Fam FS

Leuk authentiek huis en goede buitenzit mogelijkheden

We hebben genoten van de rust en vonden de letterlijk pikdonkere nachten fascinerend. Veel gewandeld in de omgeving en met de auto de Morvan verkend.

Juli 2018 - Fam V

Fijn terras en mooie tuin.
Rustige mooie omgeving, heel fijn om te fietsen. Mooie stadjes Avallon en Vezelay. Wij hebben ervan genoten!

Juni 2018 - Fam WV

Fantastische omgeving.
Een heerlijk huis op een super plek. Wandelen, motorrijden, eten en drinken.

Juni 2018 - Fam CJ

Vakantiecijfer: 8
Een heerlijk huisje! Alles was aanwezig en méér. Tip; Misschien is het handig de coördinaten van het huis in de routebeschrijving te zetten. [Dank voor de tip, dit hebben we inmiddels gedaan]

Mei 2018 - Fam ME

Vakantiecijfer: 8
Een heerlijk compleet verblijf!
We hebben alles gevonden wat we zochten en het bleek bovendien een heerlijk compleet huisje [zelfs met David Attenborough natuurdocu's]. Prachtig glooiende heuvels en heerlijk eten.

September 2017 - Fam MvdL

Prima naar onze zin gehad!
We hebben veel leuke dingen gedaan en mooie rondritjes gemaakt door de natuur,leuke dorpjes enz. Autun en Vezelay hebben indruk gemaakt. Ook Pierre Perthuis was heel mooi. Kasteel van Vauban was mooi, maar niet goedkoop. Musee Septenat, daar moet je eigenlijk ook geweest zijn als je hier op vakantie bent. Wat een mooie dingen en ook heel mooi opgezet. Het panorama bij de kerk van Lormes; ook heel mooi. We hebben het  prima naar ons zin gehad. Leuk huis met mooie originele elementen. Erg compleet, we hebben niets gemist van wat we nodig zouden moeten hebben. De houtkachel hebben we maar 1 avond gebruikt. Wat een zuinige kachel! Bedankt dat we in jullie huis mochten verblijven.

Augustus 2017 - Fam MB

Vakantiecijfer : 9
Wat een fijn huisje! We voelden ons heel welkom en hebben een heerlijke tijd gehad. Tip voor een bezoek: Guedelon (kasteel dat op Middeleeuwse manier wordt gebouwd).

Juli 2017 - Fam CV

Vakantiecijfer: 9
Meerdere malen naar Chapelle du Banquet hardgelopen. Leuk voor de hardlopers onder de gasten. Lekker gegeten bij Hotel du Nord in Brassy en bij Chez Leonie. Naar 2 grote meren geweest, leuk! Het mag gezegd worden dat het een heel mooi huis is en ook heel passend en leuk ingericht. Wij houden heel veel van die stijl. Voor een heerlijke rustvakantie ideaal. Voor ons was het heerlijk zo!

Juli 2017 - Fam. BR

Vakantiecijfer: 8
Mooie ligging. Erg rustig. Veel vogels rondom het huis om van te genieten. Genoeg wandeltochten te maken in de omgeving. Bij warm weer zijn er ook mogelijkheden om af te koelen aan een meer of bij een stroompje/riviertje. Ons verblijf was bijzonder aangenaam. Het huis is mooi en sfeervol ingericht. Alles dat nodig is om het een aangename vakantie te maken is aanwezig. Er zijn genoeg mogelijkheden om buiten te zitten in de zon of schaduw. Wij hebben ons er super vermaakt.

Mei 2017 - Fam SvdL

Vakantiecijfer: 8.5
Het was allemaal prima. Het enige dat we misten was een koffiezetapparaat*. Uiteindelijk was dat ook niet een echt probleem omdat we wel een losse koffiefilterhouder en thermoskan mee hadden. [* Dank voor de tip; een filter -koffiezetapparaat is nu ook in het huis aanwezig]