Juli 2022 - Fam MB

Wat een heerlijk ruim, compleet huis, we hebben een super week gehad. We hebben een paar zeer warme dagen gehad en zochten verkoeling onder de boom naast het terras en hebben gezwommen in het meer. Overal zijn leuke strandjes. De omgeving, de natuur en de rust; prachtig!

Juli 2022 - Fam vL

Het was te kort....

Wat een heerlijk huis, erg gezellig. De tuin; heerlijk. De Morvan is een prachtige streek. De natuur, de dorpjes en de kastelen. Zeer de moeite waard. De kans is groot dat we nog eens terugkomen, het was te kort.

Juni 2022 - Fam BK

Vakantiecijfer: 9

De (eerste) bakker in het dorp zit op 2,5 minuut lopen vanaf het huisje. Terug duurt het ietsje langer aangezien het een stijle weg is. Heerlijk croissantjes en pain au chocolat daar. Als het weer het toe laat kan je de hele dag kiezen voor een plaatsje in zon maar ook in de schaduw. Het uitzicht op de kerk in de verte bleef mooi. Het slaan van de klokken hoor je door het dal galmen maar is niet vervelend, eerder leuk.
Kort samengevat:  wij hebben een fantastische vakantieweek gehad in Lormes en komen, als het ons gegeven wordt, zeker nog een keer terug,

Aug 2021 - Fam ALB

Zomer 2021; tijd voor de eerste testgasten

We hebben natuurlijk Vezelay bezocht, met de mooie kathedraal. En Avallon, dit stadje staat nu bovenaan de lijst van leuke plekken in de omgeving. Tip: de frambozentaartjes van de bakker midden in het dorp!

Aug 2021 - Fam vS

Zomer 2021 - de tweede testgasten

Het huis is van alle gemakken voorzien. We hebben genoten van ons verblijf; de week is voorbij gevlogen. Ook de tuin is super: omdat deze is afgesloten hebben we niet als een havik op onze hond hoeven letten. Ideaal! De Morvan is prachtig, we hebben gefietst, gezwommen, gevaren met de kano en rondgereden met de auto om het gebied te verkennen. Lormes zelf is een leuke plaats.