• Beschrijving
‘Les volets blancs’ (huis met de witte luiken) is een vrijstaand oud Frans boerderijtje aan de rand van landerijen. Het huis is in afgelopen jaren gerestaureerd met behoud van originele elementen en geschikt voor 2 tot 5 personen. Zowel ‘Les volets blancs’ als de omgeving bieden optimale rust, stilte en privacy. Wandelingen kunnen vanuit het huis worden gemaakt.

Woonkamer
Het vakantiehuis beschikt over een ruime woonkamer met houtkachel, 1 fauteuil en bank, alsmede een leeshoek met tafeltje en 2 stoelen en een royale eettafel met 6 stoelen. Er is wifi, een tv voor het afspelen van dvd’s, radio/cd speler en een royaal gevulde boekenkast met boeken, dvd’s, cd’s, spellen en tijdschriften.

Keuken
De afgesloten keuken, eveneens met gezellige houtkachel is voorzien van een waterkoker, Senseo- en filter koffiezetapparaat, 4-pits gasfornuis met oven, koelkast met vriesvak, magnetron en vaatwasmachine. Servies, bestek e.d. is ruim voldoende aanwezig voor 5 personen.

Badkamer en toilet
Het toilet is te vinden in het halletje bij de trapopgang.
Op de 1e verdieping is de doucheruimte met wastafel.
Achter klapdeuren op de 1e verdieping zijn de boiler, stofzuiger, wasmachine + droogrek geplaatst.

Slaapkamer 1
De rode slaapkamer noemen wij deze. Deze kamer is voorzien van een 2-persoons Auping bed. Afmetingen 160 x 210 cm. (2 matrassen 80 x 210 cm) Verder is er een hang-/legkast en een vaste wastafel.

Slaapkamer 2
Deze ruime l-vormige slaapkamer – de blauw/groene kamer - is voorzien van een 2-persoons boxspring bed afmetingen 160 x 200 cm (1 matras). Daarnaast is er nog 1-persoonsbed 90 x 200 cm. Ook deze kamer is voorzien een vaste wastafel alsmede en ladenkast en wandhaken en een dressboy voor het ophangen van kleding.